Entrada destacada

TRAMITACIÓ LLICÈNCIES / TRAMITACIÓN LICÉNCIAS 2024

Ja daurim era naua temporada de tramitacion de licències! Es interessadi auetz de hèr-lo damb eth formulari d'inscripcion. Tara modalita...

dissabte, 28 d’agost del 2010

Taillantes (Queyras)

Una via trobada per atzar remenant per internet, és una muntanya capritxosa, un gran tobogant amb dues vies per triar. Nosaltres escollim "Danse avec les loups".
Aparquem el cotxe al Col Angel i des d'allí anem al marcat coll que obre les vistes al cim.
Un accés de poc menys d'una hora. Remuntar el collet i baixar a buscar el peu de via.
La via està equipada, són uns 12 llargs ramposos. Primer per una placa llisa, després s'entra en una canal que, per anar bé convé que no tingui neu...
Nosaltres trobem neu a la canal que ens fa apartar de la via, és difícil d'assegurar, per sort, la dificultat deu rondar màxim IV.
Per fi podem retornar a la via i arribem a l'esmolada aresta que ens porta al cim.
El descens el fem a peu fins a la base de la paret.

Aresta Rocheford

El juliol d'enguany dos membres del Club fan l'Aresta Rocheford (Courmayer).
És una de les típiques arestes de la zona del Mont Blanc, un dels accessos és des de Chamonix, per l'Aiguille du Midi i, a peu o en telefèric, fins a la Pointe Helbrooner.
Es pot fer nit al Refugi Torino o acampar en tenda a la gelera.
L'endemà al matí, matinant una mica, però no massa, es fa un flanqueig per anar a buscar les roques que dónen accés a la Salle à Manger, al peu de la Dent du Geant.
Aquí comença l'aresta pròpiament. Un fil de neu, amb caiguda a costat i costat. El camí el trobem ben traçat i tot amb neu.
El vent no ens ha deixat des de la porta del refugi, a mesura que enfilem la temperatura baixa... A mitja aresta trobem diverses cordades que tornen.
Passem l'agulla sense massa dificultats ja que hi ha una corda fixa instal·lada i la neu en bones condicions.
[Image]En arribar al peu de l'Aiguille de Rocheford fem mitja volta, el vent no para i estem massa ventilats per tenir ànims de tirar amunt. Fem mitja volta i retornem.
L'endemà volem fer el corredor Gervassuti a la Tour Ronde, però quan arribem al seu peu el veiem ben sec... mitja volta!
Les condicions de neu i gel són curioses enguany, o potser com cada any últimament... poc gel i força neu, les esquerdes estan ben tapades però el gel és ben pobre...

diumenge, 15 d’agost del 2010

CARRERA DE BAUSEN

AQUEST PASSAT DISSABTE EL CLUB JUNTAMENT AMB L'AJUNTAMENT DE BAUSEN HEM ORGANITZAT LA 1ª CARRERA DE MUNTANYA DE BAUSEN.
PODRIEM DIR QUE HA ESTAT UN EXIT, JA QUE HAN PARTICIPAT UN TOTAL DE 70 CORREDORS APROXIMADAMENT....MOLTA GENT DE LA VALL, QUE ENS HEM TROBAT PER PASSAR UNA TARDA ENTRE AMICS!!!!

AVIAT PUBLICAREM LA LLISTA D'INSCRITS!!!!

ATENTAMENT,

DAVID LOPEZ (THE PRESIDENT)