Entrada destacada

TRAMITACIÓ LLICÈNCIES / TRAMITACIÓN LICÉNCIAS 2024

Ja daurim era naua temporada de tramitacion de licències! Es interessadi auetz de hèr-lo damb eth formulari d'inscripcion. Tara modalita...

dissabte, 19 de febrer del 2011

Bassivé

La Merche, en Luís i jo quedem a l'aparcament de Beret per decidir fer alguna foquejada... en un principi volíem anar cap a França però la meteo ens fa desisitir...
Decidim enfilar el Bassivé des d'Orri i, si podem, baixar pel Clot der Os. Pujant veiem que la neu està completament humida i el gruix és "important".
Entre mig de la boira arribem al cim. Desisitim de baixar pel Clot der Os perquè ens hi hauríem quedat enganxats.
Treiem pells i just quan ens disposem a baixar la boira es desfà i ens deixa veure tota la baixada!!



dissabte, 12 de febrer del 2011

ESQUI DE MONTANHA EN ERA PINCELA

PULSEU AMB EL MOUSE A SOBRE I VEUREU LES FOTOS....

Avui dissabte 12 de febrer, hem sortit de nou a la muntanya els del club excursionista d'Aran....Hem fet una excursió d'esquí de muntanya a la Pincela. Neu crosta-primavera, només 5 minuts amb els esquis a l'esquena, algunes revolcades i sobretot molt bona companyia.....
Mireu les fotos, clicant a sobre de la foto.

David Lopez

dijous, 10 de febrer del 2011

SORTIDA D'ESCALADA EN GEL-SALIDA ESCALADA EN HIELO

Hola a tothom, aquest  passat cap de setmana vam fer la primera sortida com a club, i aquesta va ser a l'estructura artificial de gel de Baqueira.
Va ser tot un EXIT!!!!! El dissabte vam ser vint persones, per apendre la tècnica de progressió amb seguretat, així com nocions basiques de material i de seguretat escalant en gel.
El diumenge vam ser 10 persones, van haver-hi baixes......però ens ho vam passar molt be.
En resum  ens vam conèixer i vam passar una bona estona.
Per cert, el responsable de l'estructura ens ha proposat per la gent del club que qui vulgui anar a escalar, ens fa un preu de 10 euros (si portem el nostre material) i de 15 euros (si no tenim material-obligatori portar botes gramponables o semigramponables), per escalar tota la tarda de 19:00 a 21:00, esperem que torni el fred.......perque sino hem sembla que el gel només el veurem als cubates....
Us deixo algunes fotos per fer dentetes als que no vau venir i els que vau venir, pq veieu lo "pro" que hem quedat......
Hola a todos, este fin de semana pasado hicimos la primera salida como club, y esta fue a la estructura artificial de hielo de Baqueira.
Fue un EXITO!!!! El sabado fuimos veinte personas, para aprender la técnica de progresión con seguridad, asi como nociones basicas de material y de seguridad escalando en hielo.
El domingo fuimos 10 personas, hubieron bajas......pero nos lo pasamos muy bien. En resumen nos conocimos y pasamos un buen rato.
Por cierto el responsable de la estructura nos ha propuesto para la gente del club que quien quiera escalar toda la tarde en la estructura nos hace un precio de 10 euros (con material propio) y de 15 euros (sin material propio, solo hay que poner botas cramponables o semicramponables). Esperemos que v uelva el frio......porque sino me parece que el hielo solo lo veremos en los cubatas.....
Os dejo alguna fotos para hacer envidia a los que no fueron y para los que venisteis, que veiais lo "pro" que habeis quedado.

David i Quique..


dimarts, 1 de febrer del 2011

PROPERA SORTIDA D'INICIACIÓ A L'ESCALADA EN GEL

MIREU COM ESTA LA TORRE QUE ENS ESPERA AQUEST CAP DE SETMANA ALS QUE VOLGUEM TASTAR EL GEL DE BAQUEIRA.........QUE NO ESTA DINS DE CAP CUBATA!!!!!!

Mirad como esta la torre de hielo que nos espera este fin de setmana a los que queramos probar el hielo de Baqueira.......Que no esta dentro de ningun cubata!!!!

La Fotos.....