Entrada destacada

TRAMITACIÓ LLICÈNCIES / TRAMITACIÓN LICÉNCIAS 2024

Ja daurim era naua temporada de tramitacion de licències! Es interessadi auetz de hèr-lo damb eth formulari d'inscripcion. Tara modalita...

dilluns, 31 d’octubre del 2011

SORTIDA A TARRAGONA: Escalada a Montral i Excursió Avencs de la febró

Escalada a la Montral.

Després de trobar-nos tots el dissabte al matí a l'antic camp de futbol de la Mussara, hem anat a "tastar" la roca de la zona..... Ha hagut de tot, vies fàcils, una mica més difícils, etc.. i sobretot bon ambient!!!
A la zona erem unes 14 persones dels club, potser menys si no contem a algun acompanyant. Però en general ha estat un èxit!!!!
A la tarda, quant els braços feien figa hem decidit retirnar-nos i anar cap a la Mussara....Allà ha canviat el color de la muntanya....Del verd tranquil dels arbres i el blau encisador del cel, hem passat al verd, vermell, groc,taronja, etc.... de tendes, carpes, cotxes, etc.. acampats en qualsevol zona de la carretera per veure l'anomenat Rally Catalunya Costa Daurada, i poder canviar una zona tranquil·la de muntanya, per el de la festa de la gasolina!!!! A mi personalment no hem molesta, el que hem molesta és la falta de sensibilització i educació que fa l'organització d'aquest esdeveniment, perquè "els espectadors" no converteixen un espai de muntanya en un abocador....
Be doncs la jornada ha acabat amb un sopar de tot "el team" al refugi de la Mussara, i amb un son al refugi alguns i altres a les furgonetes.
Cal dir que els nens estaven esgotats.....masses emocions!!!!




Excursió a les Coves de la Febró




La intenció és escalar a la Mussara però el dia s'aixeca gris i humit... no convida posar-se a escalar.

Canvi de plans, anem a fer una excursió fins a l'Avenc de la Febró.

Tots carreguem frontal, aigua i alguna peça d'abric a la motxilla, GoreTex no, perquè no caldrà...

Ens posem en marxa, passem pel poble abandonat de la Mussara, arribem a la carretera per on passa el Ral·li de cotxes (amb tot un bon escampall de gent acampada als marges de la carretera, que quan despleguin campaments deixaran tota la MERDA penjada als arbres i per terra...).

Arribem als Avencs de la Febró, un lloc geològicament curiós, una gran esquerda oberta a terra. Quan hi entrem descobrim diverses entrades a coves. Ens endinssem a una d'elles, frontals al cap i pantalons bruts!!!

Quan sortim continuem l'esquerda un trocet més i, allí on queda tallada, hi trobem una escala que ens durà a l'exterior! Un cop a fora, PLOU... i els Gores que no feien falta, al refugi!!!


POLSEU A SOBRE DE LA FOTO PER VEURES LES FOTOS DE LA SORTIDA!!!!!