FES-TE SOCI - HAZTE SOCIO

diumenge, 21 de novembre de 2010

INSCRIPCIO/N AL CLUB + LLICÈNCIES/LICÉNCIAS 2018

HOLA A TOTHOM, PRIMER DE TOT AGRAÏR-VOS PER ESTAR INTERESSATS EN DONAR-VOS D'ALTA AL NOSTRE PETIT I HUMIL CLUB, QUE VOSALTRES FAREU GRAN I HUMIL.... A PARTIR DEL DIA 06/12/2010 COMENCEM L'INSCRIPCIÓ DE SOCIS, I LA TRAMITACIÓ DE LLICENCIES FEDERATIVES (ASSEGURANÇA DE MUNTANYA), JA VEUREU QUE FEM PAGAR UNA PETITA QUOTA DE SOCI DE 15 euros ANUALS, I ELS QUE VULGUEU L'ASSEGURANÇA-LLICENCIA DE LA FEEC, LA QUOTA CORRESPONENT A LA MODALITAT DE LA LLICENCIA.
VOLEM QUE AQUEST CLUB SIGUI MES, QUE UNA SIMPLE OFICINA PER TRAMITAR LLICENCIES, I QUE POGUEM FER ALGUNES SORTIDES (DEL QUE SIGUI I AL NIVELL QUE SIGUI) DURANT L'ANY I POGUEM FER AMISTATS, PERSONES QUE VIVIM PER LA ZONA I QUE SEMPRE ANEM AL NOSTRE AIRE O ENS QUEIXEM QUE NO TROBEM A NINGU...DONCS ARA TENIM L'OPORTUNITAT DE CANVIAR AIXO!!!!
AL FINAL DE L'ESCRIT TENS LA FITXA QUE CAL OMPLIR PER FER L'INSCRIPCIÓ AL CLUB I A LA FEEC. ASSEGURAT D'OMPLIR TOT CORRECTAMENT I DE VERIFICAR LES DADES AL FINAL DE TOT!!!!!!

DAVID LOPEZ - PRESIDENT DEL CLUB EXCURSIONISTA

HOLA A TODOS, PRIMERO DE TODO AGRADECEROS POR ESTAR INTERESADOS EN HACEROS SOCIOS DE NUESTRO PEQUEÑO Y HUMILDE CLUB, QUE VOSOTROS HAREIS GRANDE Y HUMILDE....
A PARTIR DEL DIA 06/12/2011 COMENZAMOS LA INSCRIPCIÓN DE LOS SOCIOS Y LA TRAMITACION DE LAS LICENCIAS FEDERATIVAS (SEGURO DE MONTAÑA, JA VEREIS QUE HACEMOS PAGAR UNA PEQUETA QUOTA DE SOCIO DE 15 EUROS, Y LA CORRESPONDIENTE QUOTA DEL SEGURO DE MONTAÑA, PARA LOS QUE LO HAGAIS.
QUEREMOS QUE ESTE CLUB SEA MAS QUE UNA SIMPLE OFICINA PARA TRAMITAR LICENCIAS, Y QUE PODAMOS HACER ALGUNA SALIDA (DE LO QUE SEA Y AL NIVEL QUE SEA...)DURANTE EL AÑO, Y PODAMOS HACER AMISTAT, PERSONAS QUE VIVIMOS POR LA ZONA Y QUE SIEMPRE VAMOS AL NUESTRO AIRE O NOS QUEJAMOS QUE NO ENCONTRAMOS A NADIE......ENTONCES AHORA TENEMOS LA OPORTUNIDAD DE CANVIARLO!!!!
AL FINAL DEL ESCRITO TENEIS LA FICHA QUE HACE FALTA RELLENAR PARA HACER LA INSCRIPCIÓN AL CLUB Y A LA FEEC. ASEGURATE DE RELLENAR TODO CORRECTAMENTE Y DE VERIFICAR LOS DATOS AL FINAL DE TODO!!!!!.
DAVID LOPEZ - PRESIDENTE DEL CLUB EXCURSIONISTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada