FES-TE SOCI - HAZTE SOCIO

dijous, 10 de febrer de 2011

SORTIDA D'ESCALADA EN GEL-SALIDA ESCALADA EN HIELO

Hola a tothom, aquest  passat cap de setmana vam fer la primera sortida com a club, i aquesta va ser a l'estructura artificial de gel de Baqueira.
Va ser tot un EXIT!!!!! El dissabte vam ser vint persones, per apendre la tècnica de progressió amb seguretat, així com nocions basiques de material i de seguretat escalant en gel.
El diumenge vam ser 10 persones, van haver-hi baixes......però ens ho vam passar molt be.
En resum  ens vam conèixer i vam passar una bona estona.
Per cert, el responsable de l'estructura ens ha proposat per la gent del club que qui vulgui anar a escalar, ens fa un preu de 10 euros (si portem el nostre material) i de 15 euros (si no tenim material-obligatori portar botes gramponables o semigramponables), per escalar tota la tarda de 19:00 a 21:00, esperem que torni el fred.......perque sino hem sembla que el gel només el veurem als cubates....
Us deixo algunes fotos per fer dentetes als que no vau venir i els que vau venir, pq veieu lo "pro" que hem quedat......
Hola a todos, este fin de semana pasado hicimos la primera salida como club, y esta fue a la estructura artificial de hielo de Baqueira.
Fue un EXITO!!!! El sabado fuimos veinte personas, para aprender la técnica de progresión con seguridad, asi como nociones basicas de material y de seguridad escalando en hielo.
El domingo fuimos 10 personas, hubieron bajas......pero nos lo pasamos muy bien. En resumen nos conocimos y pasamos un buen rato.
Por cierto el responsable de la estructura nos ha propuesto para la gente del club que quien quiera escalar toda la tarde en la estructura nos hace un precio de 10 euros (con material propio) y de 15 euros (sin material propio, solo hay que poner botas cramponables o semicramponables). Esperemos que v uelva el frio......porque sino me parece que el hielo solo lo veremos en los cubatas.....
Os dejo alguna fotos para hacer envidia a los que no fueron y para los que venisteis, que veiais lo "pro" que habeis quedado.

David i Quique..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada